Cautare

2175 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol pitesti" (6.36 secunde)
Pe 19 noiembrie, la Cinema Patria, de la ora 19:30, Zoia Alecu va sustine un spectacol aniversar - ,,Dupa 40 de ani".
Horatiu Malaele il va avea alaturi, in premiera in acest spectacol, pe violoncelistul Adrian Naidin, un artist care si-a sedus publicul cu o combinatie de world music, muzica de camera si folclor romanesc, pe un violoncel care atinge note de-o frumusete si perfectiune rare.
Deep Puprle nu s-a dezmintit si a oferit publicului roman un spectacol exceptional, demn de renumele trupei, o dovada in plus a profesionalismului care o defineste.
Cel mai nou spectacol in care joaca este "Coada", la Teatrul Bulandra, dupa un text al dramaturgului american Israel Horovitz (75 de ani), regizat de Iarina Demian. Premiera spectacolului va avea loc pe 29 aprilie, fiind urmata de alte doua reprezentatii pe 30 aprilie si pe 1 mai.
Seara trecuta, Diana Matei, trupa Proconsul si The Rockafellas au sustinut un concert caritabil pentru elevii de la Scoala Romano Finlandeza, spectacol ce avea ca scop strangerea de fonduri pentru un laborator muzical.
a artistului, intr-un spectacol de poezie atemporal.
1, la intersectia a trei mari bulevarde si in imediata apropiere a Bibliotecii Nationale a Romaniei.
uimitorului spectacol i-au fost adaugate si proiectii holografice 3D, un sistem ce ofera iluzii optice tri-dimensionale, petru o experienta unica, de neuitat! ... In noul spectacol, lupta dintre fortele Bineului si cele ale Raului e dusa la extrem cu ajutorul efectelor speciale, incrancenarea personajelor din poveste atingand cote maxime.
Avand in repertoriu peste 10 spectacole, Compania Muschetarii este o trupa profesionista specializata in teatru de papusi. Pentru realizarea acestui spectacol a durat cateva luni. ... Pentru realizarea unui astfel de spectacol se parcurg mai multe etape:
EUROPAfest - Caffe Festival inlocuieste rigurozitatea salilor de spectacol cu un spatiu relaxant si o atmosfera prieteneasca pentru a apropia publicul de muzica buna si a largi sfera consumatorilor de jazz si blues. ... Trupa promite un spectacol plin de creativitate si rafinament.
De aceasta data, Andre Rieu revine la Bucuresti cu un spectacol nou, diferit de cel de anul trecut. ... Ce restrictii de trafic sunt in Capitala Potrivit Brigazii Rutiere, pe 11 si 12 iunie, intre orele 17:00 - 1:00 a zilei urmatoare, se inchide traficul rutier pe bd.
Bucharest International Air Show la aeroportul Aurel Vlaicu Sambata, 30 iulie, incepand cu ora 9.00, la Aeroportul International Bucuresti - Baneasa Aurel Vlaicu se desfasoara cea de-a opta editie a celui mai mare spectacol aerian din Romania - Bucharest International Air Show (BIAS).
Tudor Gheorghe este acompaniat de corul si membrii Orchestrei Banatului la un spectacol unic, cu nimic mai prejos decat cele ale lui Andre Rieu: ... Din respect pentru artist si pentru spectatori, dupa ora 19:10 nu se mai permite accesul in sala de spectacol.
Ea a mai precizat ca, daca intr-o seara se va juca un spectacol foarte bun si vor exista temeri ca vor da navala toti jurnalistii, solutia convenita cu reprezentantii institutiilor de cultura a fost ca ziaristii sa isi anunte telefonic intentia de a urmari spectacolul respectiv, urmand sa fie creata o lista de asteptare.
Tudor GHEORGHE, Horatiu Malaele, Nicu ALIFANTIS, Mircea VINTILA, Mircea BANICIU Festivalul International Adrian Paunescu - ajuns la cea de-a patra editie, va avea loc la Craiova, in zilele de 1, 2 si 3 Decembrie 2016.
Filmul de lung metraj Frozen Ignat se va bucura de un spectacol de gala, la CINEMA PRO, pe data de 8 Februarie 2018.
The Godfather, TheMagnificent 7, Once Upon a Time in America, Zorba, the Greek, Spiderman, Cabaret, The Mask of Zorro, Dirty Dancing sau Singin' In The Rain.Ennio Morricone, Nino Rota, Elmer Bernstein, Henry Mancini, James Horner,Vangelis sunt doar cateva nume de compozitori renumiti in domeniul muzicii defilm, ale caror capodopere vor fi interpretate in cadrul acestui spectacol.
DEMNITATE este un spectacol electrizant despre: ... DEMNITATE este un spectacol electrizant despre: PRIETENIE, POLITICA, LOIALITATE, CORUPTIE. Un parcurs de senzatie la nivel mondial!
Seara de duminica se anunta una speciala, printr-un spectacol extraordinar pus in scena de ansamblurile folclorice romanesti, intregul regal de muzica si dans popular promovand frumusetea si unicitatea identitatii culturale, moment dedicat Centenarului Marii Uniri.
Doi ani mai tirziu, pe cind avea doar 7 ani, isi va face debutul in arena intr-un spectacol in care executa atit numere de acrobatie, contorsionism si diverse giumbuslucuri.
google-analytics.com